• Dlaczego 365Tickets:
  • 100% Bezpieczna Strona
  • Szybka Rezerwacja
  • Milionowa Sprzedaż Biletów

Polityka Prywatności

365Ticket, (zwane dalej "my", "nas" lub "nasze") zobowiązują się do ochrony prywatności i bezpieczeństwa wszelkich danych osobowych ("Twoich informacji"), które nam przekazujesz i które zbieramy, gdy odwiedzasz i korzystasz z naszej witryny 365Tickets ("nasza strona"). Niniejsza Polityka prywatności wyjaśnia, w jaki sposób zbieramy, przechowujemy, chronimy i możemy wykorzystywać Twoje dane, w jaki sposób chronimy Twoją prywatność oraz w jaki sposób możesz wybrać sposób, w jaki twoje dane są przetwarzane i bezpiecznie zarządzane.

Uzyskując dostęp do naszej Witryny i korzystając z niej oraz przekazując informacje, potwierdzasz swoją zgodę na naszą Politykę prywatności.

KIM JESTEŚMY I KTO ZBIERA TWOJE INFORMACJE

Dane osobowe, które przekazujesz nam podczas odwiedzania i korzystania z naszej Strony, są dostarczane i gromadzone przez 365 Global Tickets Limited, firmę (numer 80508) zarejestrowaną na Jersey, Wyspy Normandzkie pod adresem 7-11 Britannia Place, St. Helier , Jersey JE2 4SU.

BEZPIECZEŃSTWO, ABY CHRONIĆ SWOJE INFORMACJE I OSOBISTE INFORMACJE O INNYCH DZIECIACH, W TYM DZIECI

Obowiązujące prawo: zgodnie z wymogami PRAWO OCHRONY DANYCH (JERSEY) 2018, która wprowadza równoważność do zasad Europejskiego Regulaminu Ochrony Danych Osobowych (GDPR), i określa prawa osób fizycznych również w odniesieniu do ich danych osobowych. ponieważ obowiązki i warunki muszą być spełnione przez organizacje, aby je przetworzyć, ustanowiliśmy i wdrożyliśmy bezpieczne procedury zarządzania danymi, aby zapewnić prawidłowe przechowywanie, utrzymywanie i ochronę informacji, w tym zapobieganie nieautoryzowanemu dostępowi do obszarów naszej witryny, naszych systemów lub naszych obiektów, gdzie Twoje informacje zostały zebrane i bezpiecznie przechowywane przez nas.

Dane osobowe innych osób, w tym dzieci: podczas odwiedzania i korzystania z naszej Witryny, w ramach korzystania z witryny użytkownik jest proszony o podanie danych osobowych. Możesz również zostać poproszony o podanie danych osobowych dotyczących innych osób, w tym dzieci, w imieniu których działasz, kiedy dokonujesz rezerwacji na naszej Stronie w imieniu własnym i na rzecz innych osób. Ustawa o ochronie danych osobowych (Jersey) nr 2018 wzmacnia prawa dzieci do gromadzenia danych. Dzieci mają takie same prawa jak dorośli w stosunku do swoich danych osobowych. Dzieci potrzebują szczególnej ochrony, gdy ich dane są przetwarzane, ponieważ mogą być mniej świadomi związanego z nimi ryzyka.

Zgoda rodziców: Musisz upewnić się, że wymagana jest zgoda rodziców, gromadząc i udostępniając dane dzieci do usług online na naszej Stronie. Polegamy na uzyskaniu zgody, aby upewnić się, że dzieci wiedzą, na co wyrażają zgodę. Powiadomienia o ochronie prywatności muszą być pisane w przejrzystym języku, a dzieci, w imieniu których działasz, muszą być poinformowane, w odpowiednim wieku, o słowach, które mogą zrozumieć, kiedy ich dane są gromadzone i dostarczane nam na naszej Stronie.

SPOSOBY, W KTÓRYCH ODBIERAMY INFORMACJE I JAKIE INFORMACJE ZBIERAMY

Kolekcja systemów: Możliwe, że odwiedzasz naszą Stronę bez informowania nas, kim jesteś i możesz nie przekazywać nam żadnych danych osobowych. Należy jednak pamiętać, że nasze systemy mogą identyfikować i rejestrować informacje, takie jak dane dostawcy usług internetowych, adres IP użytkownika, strony, z których korzystaliście, datę (-y) i czas (-y) wizyty. oraz inne informacje techniczne związane z Twoją wizytą na naszej Stronie.

Twoje wizyty na naszej stronie: Zbieramy również dane osobowe w przypadkach, gdy odwiedzasz naszą Stronę i decydujesz się na otrzymywanie informacji od nas, zakup dowolnego z naszych Produktów lub usług, wzięcie udziału w konkursach online, ankietach lub jeśli po prostu skontaktujesz się z nami za pomocą zapytania lub skargi. Jeśli skontaktujesz się z nami telefonicznie lub pisząc do nas pocztą lub e-mailem, zachowujemy zapis twoich danych kontaktowych, abyśmy mogli odpowiedzieć i podtrzymać rozmowę z tobą.

Korzystanie z plików cookie: Na naszej witrynie używamy plików cookie, które mają 30-dniowy okres ważności, i ustalamy ciasteczko użytkownika "sesyjnego". Pliki cookie sesji są niezbędne do zestawienia transakcji i są automatycznie usuwane po zamknięciu przeglądarki. Pliki cookie to pliki tekstowe zawierające niewielkie ilości informacji, które są pobierane na twoje urządzenie podczas odwiedzania naszej Strony. Pliki cookie są następnie odsyłane z urządzenia do naszej witryny podczas każdej kolejnej wizyty na naszej Stronie. Więcej informacji na temat plików cookie można znaleźć na stronie www.allaboutcookies.org

Śledzenie witryny i sygnalizatory WWW: Aby pomóc nam w opracowaniu projektu i układu witryny w celu lepszego zaspokojenia twoich potrzeb, używamy oprogramowania śledzącego i sygnalizatorów internetowych do monitorowania wzorców ruchu i korzystania z Witryny. To oprogramowanie nie pozwala nam gromadzić żadnych osobistych informacji o Tobie.

Twoje sterowanie plikami cookie i sygnalizatorami sieciowymi: możesz używać różnych narzędzi do kontrolowania plików cookie, sygnalizatorów sieci Web i podobnych technologii, w tym mechanizmów kontroli przeglądarki, aby blokować i usuwać pliki cookie oraz kontrole od niektórych zewnętrznych dostawców usług analitycznych, aby zrezygnować z gromadzenia danych za pośrednictwem sygnały nawigacyjne i podobne technologie. Twoja przeglądarka i inne opcje mogą mieć wpływ na twoje doświadczenia podczas korzystania z naszej strony.

JAKIE SĄ UŻYWANIE ROBIMY ZGODNIE Z TWOIMI DANYMI OSOBOWYMI

Twoje dane osobowe będą wykorzystywane przez nas na różne sposoby, w tym między innymi do:

Odpowiadając na ciebie, gdy nawiązujesz kontakt z nami; Doradztwo i promowanie naszych usług, takich jak oferty specjalne lub promocje; Wypełniając transakcje dokonane w naszej witrynie, takie jak kupno biletów lub bonów upominkowych; Dostarczanie produktów i usług zakupionych na naszej Stronie; Spełnienie naszych zobowiązań dotyczących profesjonalnego zarządzania twoją rezerwacją; Rozwiązywanie problemów związanych z wizytą (-ami) Przyciągania, które zakupiłeś na naszej Stronie; Zarządzanie subskrypcją naszego biuletynu, jeśli subskrybujesz; Dostarczanie informacji, jeśli użytkownik zdecydował się na naszą usługę przesyłania wiadomości / marketingu; Prośba o przedstawienie przeglądu usługi otrzymanej podczas korzystania z naszych usług; Reagowanie na prawny wymóg przekazania danych prawnie upoważnionemu organowi. Przed przekazaniem takich informacji poinformujemy Cię o naszym wymogu ujawnienia takich informacji; Udostępniaj swoje dane stronom trzecim, które pomagają i pomagają nam w pomocy, obsłudze, dostarczaniu, ulepszaniu, integrowaniu, dostosowywaniu, wspieraniu i wprowadzaniu na rynek naszych usług; Zaspokojenie uzasadnionego interesu (który nie jest przesłonięty przez twoje interesy ochrony danych), na przykład w zakresie badań i rozwoju; i działać w twoim imieniu, za twoją zgodą, aby umożliwić nam to zrobić w określonym celu.

KTO MOŻE MIEĆ DOSTĘP DO SWOICH DANYCH OSOBOWYCH

Dostawcy usług stron trzecich: Współpracujemy z zewnętrznymi dostawcami usług, którzy zapewniają nam tworzenie stron internetowych i aplikacji, hosting, konserwację, tworzenie kopii zapasowych, magazynowanie, infrastrukturę wirtualną, przetwarzanie płatności, analizy i inne usługi dla nas, co może wymagać od nich dostępu do informacji lub korzystania z nich. o Tobie. Jeśli usługodawca ma potrzebę uzyskania dostępu do twoich informacji w celu świadczenia usług w twoim imieniu i w naszym imieniu, robią to pod ścisłą instrukcją od nas, w tym, gdziekolwiek, kiedy to możliwe, zobowiązanie umowne, do przestrzegania Polityki prywatności określonej w tym dokument.

Nasi dyrektorzy, akcjonariusze, kadra kierownicza i pracownicy: Wszyscy pracownicy zatrudnieni w naszej firmie i / lub personel zatrudniony w firmach, których jesteśmy właścicielami, "stowarzyszone firmy" są związane polityką prywatności określoną w tym dokumencie, mimo że dostęp do Informacje są ściśle ograniczone, aby uzyskać dostęp na podstawie "potrzebnej wiedzy", która umożliwia każdej osobie wykonywanie usług związanych z jej rolą w świadczeniu naszych usług. Zarządzanie kluczami będzie miało zarys, ale nie będzie szczegółowy, dostęp do twoich informacji poprzez raportowanie wyników finansowych i biznesowych.

Współdzielenie z firmami stowarzyszonymi: Udostępniamy "ograniczone" informacje, które zbieramy z naszych firm stowarzyszonych. Ochrona tych zasad dotyczy informacji, które udostępniamy w takich okolicznościach. Jeżeli dane osobowe nie muszą być udostępniane, identyfikowalne dane osobowe są usuwane.

Odwiedzanie innych stron internetowych podczas korzystania z naszej witryny: Użytkownik może podczas odwiedzania i korzystania z naszej witryny uzyskać dostęp do innej witryny, na przykład w celu skorzystania z ochrony przed anulowaniem.

Podczas uzyskiwania dostępu do tych innych witryn informacje, które możesz im przekazać, będą przetwarzane zgodnie z ich Polityką prywatności, która może nie być taka sama jak nasza Polityka prywatności. Nie ponosimy odpowiedzialności ani nie ponosimy odpowiedzialności za Politykę prywatności i / lub procedury ochrony danych w jakiejkolwiek innej Witrynie lub organizacji, do których użytkownik zdecyduje się podać swoje dane osobowe.

PROCESORY PŁATNOŚCI OSÓB TRZECICH

Wymagamy podania pewnych danych osobowych, które umożliwią nam przetworzenie zamówienia na naszą Stronę. Informacje, których wymagamy, mogą zawierać imię i nazwisko, adres, numer telefonu i adres e-mail, numer karty kredytowej lub debetowej, inne dane powiązane z posiadaczem karty oraz podobne informacje do przetwarzania innych instrumentów płatniczych. Nie zbieramy bezpośrednio, nie przetwarzamy ani nie przechowujemy danych karty lub innego instrumentu płatniczego w transakcjach online. Dane te będą na bezpiecznej stronie chronionej 256-bitowym certyfikatem SSL Encryption wydanym przez COMODO. Ta strona gwarantuje, że informacje są szyfrowane i przekazuje dane osobowe do firmy przetwarzającej płatności, która ją wydała, w celu autoryzacji i pobrania na nasze konto. Istnieją wyjątki od tych procedur, jeśli zamówienie telefoniczne zostało zatwierdzone, a informacje są przetwarzane przy użyciu metod offline. Ze względu na bezpieczeństwo informacji zwykle kierujemy Cię tam, gdzie to możliwe, do naszych preferowanych internetowych systemów płatności.

Używamy informacji, które zbieramy od Ciebie w celu przetworzenia Twojego zamówienia. Zwykle przechowujemy te informacje przez okres do 10 lat lub do czasu, kiedy możesz dostarczyć pisemną prośbę do dpo@365tickets.com o nakazanie nam usunięcia Twoich danych osobowych z naszych rejestrów. Wszystkie inne dane stanowią część dokumentacji naszej firmy i zostaną zachowane zgodnie z naszymi Zobowiązaniami prawnymi dotyczącymi rejestrów Spółki.

PRZENOSZENIE TWOICH OSOBISTYCH INFORMACJI POZA EOG

Korzystając z naszej Witryny, a także jeśli jesteś obywatelem Europejskiego Obszaru Gospodarczego ("EOG"), możesz podlegać transferowi Twoich danych osobowych na Terytoria poza EOG. Tylko dla przykładu, jeśli podczas pobytu na terenie EOG zakupisz na naszej Stronie bilet wstępu do atrakcji w Stanach Zjednoczonych, będziemy musieli podać pewne dane osobowe właścicielowi lub operatorowi tej atrakcji umożliwić ci uporządkowane przyjęcie do atrakcji. Terytoria te nie będą podlegać tym samym przepisom dotyczącym ochrony danych, jak te regulujące naszą Witrynę. Podając swoje dane osobowe, potwierdzisz zgodę na te przelewy. Dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić, ale nie możemy zagwarantować, że twoje dane osobowe będą traktowane w sposób określony w niniejszej Polityce prywatności.

ZARZĄDZANIE I RETENCJA DANYCH OSOBOWYCH

Informacje o koncie: przechowujemy informacje o koncie przez cały okres aktywności Twojego konta, a następnie za rozsądny okres, który może wynosić nawet 10 lat, na wypadek gdybyś zdecydował się na ponowną aktywację swojego Konta i Usług. Zachowujemy również niektóre z twoich informacji, aby spełnić nasze prawne zobowiązania, rozwiązywać spory, egzekwować nasze umowy, wspierać działalność biznesową oraz nadal rozwijać i ulepszać nasze Usługi. W przypadku, gdy zachowujemy informacje dotyczące doskonalenia i rozwoju Usług, podejmujemy kroki w celu dostarczenia informacji, które nie identyfikują użytkownika, a my wykorzystujemy te informacje tylko w celu ujawnienia zbiorowych informacji na temat korzystania z naszych Usług, a nie w celu szczegółowego analizowania osobistych cech dotyczących osób.

Jak długo przechowujemy informacje: Okres, w którym przechowujemy twoje dane osobowe, zależy od rodzaju informacji, jak opisano bardziej szczegółowo poniżej. Po odpowiednim czasie usuniemy lub anonimizujemy twoje dane lub, jeśli nie jest to możliwe (na przykład, ponieważ informacje zostały zapisane w archiwach kopii zapasowych), bezpiecznie przechowujemy twoje dane osobowe i izolujemy je od dalszego użycia aż do usunięcia jest możliwe.

Informacje, które udostępniasz w naszej witrynie: Jeśli Twoje konto zostanie dezaktywowane lub wyłączone, niektóre z twoich informacji i treści, które nam przekazałeś, będą przechowywane w celu umożliwienia naszym pracownikom korzystania z informacji o usługach. Na przykład będziemy nadal zachowywać wiadomości wysłane do nas, a my będziemy nadal zachowywać wszelkie działania / treści, które nam przekazaliście.

Informacje marketingowe: Możesz zdecydować o otrzymaniu lub nieotrzymaniu bezpośredniego marketingu lub innych informacji od nas. Upewnij się, że zaznaczyłeś poprawne okno z wybranymi preferencjami. Jeśli zdecydowałeś się na otrzymywanie od nas materiałów marketingowych, zachowujemy informacje o Twoich preferencjach marketingowych przez rozsądny okres od daty ostatniego zainteresowania usługą, na przykład, kiedy ostatnio otworzyłeś nam wiadomość e-mail lub przestałeś używać swojej Konto, jeśli dotyczy. Przechowujemy informacje pochodzące z plików cookie i innych technologii śledzenia przez odpowiedni okres czasu od daty utworzenia takich informacji. Jeśli w dowolnym momencie nie chcesz już otrzymywać od nas informacji marketingowych lub innych informacji, możesz zrezygnować z subskrypcji, klikając link rezygnacji z subskrypcji umieszczony na naszej stronie.

UJAWNIENIE DO STRON TRZECICH

Nie będziemy sprzedawać, wymieniać ani wynajmować danych osobowych innym osobom. Nie ujawnimy informacji o Tobie innym osobom lub organizacjom bez Twojej uprzedniej zgody, z wyjątkiem przypadków oszustwa lub innej działalności przestępczej, w celu spełnienia jakichkolwiek wymagań dostawcy Usług dla Ciebie lub w celu wyegzekwowania naszych praw. W celu uniknięcia wątpliwości, zastrzegamy sobie prawo do przekazywania informacji firmom zewnętrznym PCI w celu ochrony Ciebie i / lub nas przed potencjalnym nieuczciwym użyciem karty kredytowej lub debetowej lub innego instrumentu płatniczego lub innego oszukańczego działania, lub jeśli działasz w twoim imieniu w celu złożenia skargi u jednego z naszych Dostawców.

TWOJE PRAWO DO DOSTĘPU, UAKTUALNIENIA LUB USUNIĘCIA SWOICH DANYCH OSOBOWYCH

Zmiana zdania: jeśli wyraziłeś zgodę na wykorzystanie przez nas Twoich danych osobowych w określonym celu, masz prawo, w dowolnym momencie swojego wyboru, zmienić zdanie. Twoja zmiana zdania i nasze postępowanie zgodnie z Twoją instrukcją wprowadzenia zmiany nie będzie skutkowało zmianami przetwarzania danych osobowych, które już miały miejsce. Jeżeli wykorzystujemy Twoje dane, ponieważ my lub usługodawca zewnętrzny mamy uzasadniony interes, możesz zgłosić sprzeciw wobec tego użycia, jednak w niektórych przypadkach może to oznaczać, że nie będziemy już mogli korzystać z naszych usług.

Dostęp i żądanie wprowadzenia zmian w danych osobowych: Użytkownik jest uprawniony, z zastrzeżeniem pewnych ograniczeń określonych prawem, do zwrócenia się do nas o dostęp i zmianę, usunięcie lub zmianę sposobu przetwarzania danych osobowych.

Korekty: Możesz poprosić nas o skorygowanie wszelkich nieścisłości, które możesz zidentyfikować w swoich danych osobowych, które posiadamy.

Skarga i / lub pomoc: W przypadku niezadowolenia z jakiegokolwiek elementu sposobu przechowywania, przetwarzania lub przetwarzania twoich danych osobowych, powinieneś, w pierwszej kolejności, zwrócić uwagę naszego Data Protection Managera na dpo@365tickets.com (proszę jako "Podmiot" należy odnieść się do "Oświadczenia o ochronie danych" lub, jeśli zdecydujesz się, że masz prawo złożyć skargę lub poprosić o pomoc Biuro ds. Informacji, Jersey, na adres enquiries@oicjersey.org.

PRZEGLĄD I PRAWO DO ZMIANY LUB POPRAWY NASZEJ POLITYKI PRYWATNOŚCI

Recenzja: stale przeglądamy i aktualizujemy naszą Politykę prywatności.

Przyczyny zmian: zmiany w przepisach prawa, zmiany lub ulepszenia w zakresie technologii, ulepszenia w zakresie praktyk bezpieczeństwa związanych z przetwarzaniem danych osobowych lub inne istotne zmiany dotyczące zarządzania danymi będą wymagać od nas zmiany naszej Polityki prywatności.

Porady dotyczące zmian: Wszelkie istotne zmiany w naszej Polityce prywatności będą publikowane na naszej Stronie.

do zmian: Zastrzegamy sobie bezwzględne prawa do zmiany lub zmiany naszej Polityki prywatności w dowolnym momencie, gdy zdecydujemy, że konieczne jest wprowadzenie zmian lub poprawek.

KEY CHANGES 

Lepsza nawigacja i przyjazny język. Aby ułatwić zrozumienie zasad, używamy jasnego, prostego języka i przykładów ilustrujących nasze działania. Ponownie sformatowaliśmy naszą stronę polityki prywatności, aby szybko znaleźć informacje, które są dla Ciebie najważniejsze.

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości odnośnie naszej polityki prywatności bardzo prosimy o kontakt.